Community Apostle

Social media: Branche-expert Advocatuur Apostle

Inmiddels ben ik onderdeel van een community, die opgezet is door Apostle, een vernieuwend bedrijf op het gebied van social media met ongeveer 15 medewerkers. De community is voor mij een platform om kennis uit te wisselen en gezamenlijk projecten uit te voeren.

Mijn uitdaging is om, als branche-expert media, een nieuwe propositie binnen de advocatuur in de markt te zetten. Elk kantoor wil meer omzet genereren ook via (online) media. Het probleem is vaak dat de kennis, de tijd en het budget ontbreken. Met een door ons opgeleide en volledig ondersteunde mediamanager vullen wij uw mediabehoeften in met een eigen mediaredactie bij u op kantoor. We werken efficiënt en met jonge mensen, zodat de kosten laag blijven.

In onze community zijn ruim veertig branche-experts verenigd, die kennis delen en elkaar ondersteunen in de uitvoering van projecten. Onze mediamanagers wonen verplicht de maandelijkse kennissessies bij. Zo blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Klanten van Apostle zijn onder andere PostNL, Hutten Catering, Canon, IBN, Wegener, Rabobank, maar bijvoorbeeld ook GaiaZoo.

Op 20 mei aanstaande organiseer ik samen met Apostle een gratis kennissessie over social media voor advocaten. Voor veel beroepsgroepen, ook voor advocaten, zijn social media vaak nog een onbekend terrein. Toch zijn er kansen te over. Tijdens de kennissessie komen onder meer return on investment (ROI) en voorbeelden uit de praktijk aan de orde. Ook hebben we belangrijke tips voor u. U als advocaat kunt zich aanmelden voor deelname.

Graag heet ik u van harte welkom op 20 mei 2015.